CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Do Hee
Boeberg 82
3700 Tongeren

BEL ONS 
Tel: 0479 69 49 91
Email [email protected]

MAAK EEN AFPSRAAK

Thuisverpleging Do Hee, actief in de regio Tongeren en omgeving

Thuisverpleging is een breed begrip en ik kan u dan ook met verschillende zaken ondersteunen. U kan me inschakelen voor onderstaande zorgen: 

  • Hygiënische zorg: Fris gewassen de dag starten? Nood aan hygiënische zorg? Meerdere malen per dag kunt u beroep op me doen voor het opmaken van uw toilet, zowel ‘s ochtends, ‘s avonds als gedurende de dag.
  • Verpleegkundige zorg: Van het klaarleggen van uw medicatie tot het afnemen van bloed, als opgeleide verpleegkundige, sta ik u met raad en daad bij. 
  • InspuitingenPijnlijke inspuitingen behoren tot de verleden tijd. Met mijn jarenlange ervaring zorg ik voor pijnloze inspuitingen.
  • Wondzorg: Wonden die zuiver en snel moeten helen? Mijn professionele wondzorg laat uw wonden optimaal herstellen.
  • Palliatieve zorg: Een dierbare loslaten is nooit makkelijk, maar ook tijdens deze moeilijke periode sta ik voor u en de patiënt klaar. Voor de palliatieve zorg werk ik ook via het derdebetalersysteem van de mutualiteit.

Nood aan thuisverpleging in de regio Tongeren? Thuisverpleging Do Hee staat voor u klaar. Kwalitatieve en persoonlijke thuisverpleging op maat. Wenst u meer info? Neem contact op met me. Ik vertel u graag meer over mijn dienstverlening. 


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT