CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Do Hee
Boeberg 82
3700 Tongeren

BEL ONS 
Tel: 0479 69 49 91
Email [email protected]

MAAK EEN AFPSRAAK

Persoonlijke thuisverpleging op maat

Verpleging aan huis is vaak geen luxe, maar een noodzaak. Wanneer u ziek bent of moet herstellen van een ingreep, sta ik voor u klaar. Professioneel en persoonlijk, omdat ik besef hoe ingrijpend thuisverpleging kan zijn. 

In de ruime regio Tongeren bied ik thuiszorg aan op maat. In samenspraak met uw arts bepalen we de persoonlijke noden en aanpak. Zo kunt u rekenen op de beste zorg. 

Twee belangrijke pijlers van mijn dienstverlening zijn:

Klaarleggen van medicatie

Vaak is het niet evident om alle medicatie in de correcte hoeveelheid en op het juiste moment te nemen. Daarvoor ben ik er. Ik maak een planning op, leg ze klaar of bereid ze, en zorg dat u ze tijdig inneemt. Het hoeft niet altijd complexe medicatie te zijn die ik toedien. Door uw medicatie zorgvuldig in te nemen, herstelt u sneller.

Bloedafname

Voor het meten van uw bloeddruk of een bloedafname, hoeft u zich niet langer te verplaatsen. Ik neem uw bloed af en zorg dat het bij de juiste onderzoekers terecht komt. Zo heeft u in een oogwenk de resultaten en kunnen we indien nodig stappen ondernemen. 

Nood aan thuisverpleging in de regio Tongeren? Thuisverpleging Do Hee staat voor u klaar. Kwalitatieve en persoonlijke thuisverpleging op maat. Wenst u meer info? Neem contact op met me. Ik vertel u graag meer over mijn dienstverlening. SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT