CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Do Hee
Boeberg 82
3700 Tongeren

BEL ONS 
Tel: 0479 69 49 91
Email [email protected]

MAAK EEN AFPSRAAK

PALLIATIEVE ZORG

Uw steun en toeverlaat

Afscheid nemen is nooit evident. Zowel voor de patiënt, familie als vrienden is dit een zware periode. Een periode waarin u moet kunnen rekenen op palliatieve zorg en ondersteuning. Met mijn palliatieve zorg in Tongeren, staat u er alvast niet alleen voor.

De patiënt staat centraal

Het levenseinde van de patiënt zo comfortabel mogelijk maken, dat staat bij mij centraal. Een luisterend oor, zorg op maat en het behandelen van de pijn, stuk voor stuk aspecten waar ik veel belang aan hecht. Zo maak ik de moeilijke laatste dagen van het leven zo aangenaam mogelijk. Omdat iedereen daar recht op heeft. 

Familie wordt betrokken

De familie weet in deze periode van het leven vaak van geen hout pijlen maken. Ik besteed dan ook de nodige aandacht aan de begeleiding van de familie. Tijdens persoonlijke gesprekken bezorg ik u de nodige informatie en ook bij de praktische kant van het levenseinde sta ik u bij.

Zoekt u de beste palliatieve zorg in de regio Tongeren en/of kan u een steun en toeverlaat gebruiken in deze periode, neem dan zeker contact met me op. 


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT