CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Do Hee
Boeberg 82
3700 Tongeren

BEL ONS 
Tel: 0479 69 49 91
Email [email protected]

MAAK EEN AFPSRAAK

WONDZORG

Deskundige wondzorg aan huis

Wonden goed opvolgen en verzorgen is belangrijk om een goed herstel te bevorderen. Met mijn ervaring en bijkomende opleiding wondzorg, mag u rekenen op de beste behandeling van uw wonden. Kleine of complexere wonden, ik volg ze voor u op. 

Wonden reinigen en zuiver houden

Bij mij zijn uw wonden in goede handen. In samenspraak met uw arts bepalen we de behandeling en verzorg ik uw wonden, meerdere malen per dag als het nodig is. Al uw wonden worden met de grootste zorg opgevolgd.

Ik zorg voor nieuwe pleisters, windels en doekjes wanneer het nodig is. Een reine wond is immers noodzakelijk om sneller te herstellen. Ook het aanbrengen van zalf is geen enkel probleem. Ontstekingen krijgen op deze manier weinig kans.

Complexe wonden

Voor complexe wonden kan u ook bij mij terecht. Zit u met complexe wonden, geef me dan zeker een seintje. Ik bekijk graag met u de mogelijkheden tot verzorging. 

Nood aan thuisverpleging in de regio Tongeren? Thuisverpleging Do Hee staat voor u klaar. Kwalitatieve en persoonlijke thuisverpleging op maat. Wenst u meer info? Neem contact op met me. Ik vertel u graag meer over mijn dienstverlening. 


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT